Berat58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Konu
2.konu
Kişi hakkında şikayet konusu açtım kişi aileme ve bana küfür etmesine rağmen hiç bir yaptırıma uğramaması bir yana hiç birşey çözülmeden konular kitleniyor ve uyarı alıyorum sorunum çözülmeden bana satışını yapmayacamı söylememsine rağmen satısını yapıyor açık artırmama teklif verenlere aynı eğitimi satmaya çalışıyor ticaret ahlakı yoktur kendisinin ve forumda neden savunulduğunu anlamış değilim neden sorunlarım çözülmeden konu kitleniyor? @BilalBayar;
Kişi küfür etti diyorsunuz ortada kanıt yok. Forum dışında mesajlaşmışsınız, mesajları sildi diyorsunuz. Biz tahmin mi edelim?
Tekrar ediyorum, ticari mağduriyetiniz yoksa şikayet konusu açmayın. Mahkemeler tüm vatandaşlar için açıktır, buyurun hakaret davası açın.

English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde magduriyetim var konu kilitlendi yaptirim uygulanmadi kisiye. Report ettim o kadar konu açılmadı halen. Adam forumda cirit atıyor
Kişinin profiline girmek yerine günlerdir bıkmadan rapor gönderiyorsunuz. Kişinin kısıtlaması aktif, forumda hiçbir etkinlikte bulunamaz.

Omerfarukq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haksız yere bana negatif trade yedim ilkinde uğraştım kaldırmaları için ama hiç kimse ilgelenmeden konuyu kilitlediler umursamıyor kar dolandırıcıları resmen kolluyorlar bu sitede.
D-olandırıcıları kolladığımızı ispatlamakla yükümlüsünüz, aksi durumda iftiranızdan dolayı uzaklaştırılacaksınız. Bekliyoruz.

yergozy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesin ücretli üyeliği olan bi kullanıcıdır.
Bu sözünüzü lütfen kanıtlar nitelikle ispatlar gönderin. Ücretli üyelikler bize bir şey katmaz, kullanıcı kendine alır üyeliği ve ticaretini genişletir. Bu forumda her gün kaç tane kurumsal-kurumsal plus banlanıyor haberiniz var mı? Olsa böyle konuşamazdınız.

serkanhzl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BilalBayar'a iki devam şikayet konum ile alakalı özel mesaj attım ve üstüne şikayet konumda ki mesajı report ettim görmesi için, ne dönüş var ne de sonuç Aynı kişiden bir arkadaş daha şikayetçi, konu incelenecek dedi kaldı öyle
Demek ki özel mesajla olmuyor. Rapor ettiyseniz ya bakılmıştır uygun görülmemiştir ya da henüz işlem yapılmamıştır.