Sitenin aylık getirisi: 1000 - 1500 TL - Toplam Ciro (+2 Yıl) : 97781 TL
Sitenin açılış tarihi: 14.04.2020
DA / PA Değerleri: - 9/22
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun hesap satışı
Günlük hit sayısı: 30-40 arası (Reklamsız)
Ziyaretçi kaynağı: ( %35 google - %65 direct )
Domainin yaşı: +2 Yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: Dahil. 08.09.2023'e kadar geçerli
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Otomatik teslimatlı özel yazılım dahil.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Siteyi aldıktan sonra hiç reklam çıkmamıştım. Geçen ay instagram üzerinden reklam vermeye başladım ve kazançları 2 katına çıkarttı.
Fakat buradan gelen müşterilere dönüş sağlayıp destek verecek vakite sahip olmadığım için sorun yaşıyorum. Son 6 aylık trafik ve kazançları aşağıya ekliyorum.

SİTE VERİLERİ (GEREKLİ OLAN BİLGİLERİ BURADA PAYLAŞTIM. LÜTFEN GEREKSİZ MESAJ GÖNDERMEYİN.)

SHOPIER KAZANÇLARI

6 AYLIK ANALYTICS VERİLERİ

SEARCH CONSOLE VERİLERİ (ARAMA KELİMELERİYLE ALAKALI OLAN VERİLER CİDDİ ALICILARLA PAYLAŞILACAKTIR)

Rastgele reklam çıkıyorum şuanda. Doğru bir hedefleme yaparak reklam maliyetleri düşürülebilir. Şuanda reklamlar 1e 3 civarında bir dönüş sağlamakta. Reklamlar üzerinden belirli bir kitle yazanılmıştır ve playstation oyunlarına olan talep çok fazladır. Bu alana da girmek gerekiyor fakat ben yetişemiyorum bunların hiçbirisine. Neler yapabileceğinize dair elimden geldiği kadar bilgi vermeye çalışırım. Detaylı raporları ciddi alıcılarla bilgisayar üzerinden inceleriz birlikte. Sitenin aylık bir gideri bulunmamaktadır. Yeni çıkan oyunları satın almanız yeterlidir. Eski stoklar uzun bir süre yetecek kadar vardır.
Site içerisinde oyun hesapları satılmaktadır. Fifa serisi, Football Manager serisi, Forza serisi gibi birçok oyun bulunmaktadır ve yeni çıkan oyunlar dahil edilmektedir.
En çok satışı yapılan oyunlar; Forza serisi, Fifa serisi, Football manager serisidir. Son dönemlerde google üzerinden çok fazla fifa 16 alan ziyaretçi gelmektedir. Site birçok önemli kelimede ilk sayfada çıkmaktadır.

FİYAT : 25.000 TL
BU DEĞERDE YA DA ÜSTÜNE PARA VEREBİLECEĞİM ŞEKİLDE MASAÜSTÜ YA DA LAPTOP İLE TAKAS YAPILIR.
YUKARIDA GEREKLİ OLAN TÜM BİLGİLER PAYLAŞILMIŞTIR. SİTE ADI CİDDİ ALICILARLA PAYLAŞILACAKTIR.