Merhaba, tarih seçici de haftanın bir gününü disable etmem gerekiyor ya da o gün seçildiğinde bir uyarı mesajı belirsin bunu nasıl yapabilirim? Input kodlarını aşağı bırakıyorum.
<input class="form-item2" required type="datetime-local" value="<?=date('Y-m-d\TH:i', strtotime( date('Y-m-d H:i:s') . " +1 hour"))?>" name="reztarih">
Uyarı mesajı belirtmek için yukarıdaki input da yer alan valueyu "<?php if (date('w')==0) echo '<script>alert("asdfgff")</script>'; ? >>" ile aşağıya kodlarını bıraktığım şekilde kontrol ediyorum pazar günü ise alert versin ama hiçbir aksiyon gerçekleşmiyor.

<input class="form-item2" required type="datetime-local" value="<?=date('Y-m-d\TH:i', strtotime( date('Y-m-d H:i:s') . " +1 hour"))?>" name="reztarih" <?php if(date('w')==0) echo '<script>alert("asdfgff")</script>';  ?>>
Aynı kontrolü buton da denedim submit olduğunda belki uyarı verir diye yine bir şey fark etmedi. Bunu nasıl yapabilirim bilen biri yardımcı olabilir mi? Aslında disable edebilsem daha iyi olur.