PFC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O yüzden bu söylemini ülkede ki belediyelere söyleyeceksin. Yıllardır kısırlaştırma politikalarını hiçe sayan ben değilim.
"Keşke daha önceden önlem alınsaydı, sokaktaki canlar,cunlar denerek üremeleri ve çoğalmaları sağlandı. Beslendikleri yeri sahiplenmeleri, gelene geçene saldırmaları sağlandı.Birde onlar alınınca saldıran hastalıklı bir topluluk oluşması sağlandı."

Zaten başta söyledim, gelinen nokta da çözümü de söyledim.

Mesela bizim kırsaldaki belediyelerin yaptığını söyleyeyim. Şikayet gelince kamyonlara doldurup başka bir alana bırakıp geliyorlar,genelde çöplük oluyor. Sonra diğer belediyeler de kamyonlarla bizim köyün yakınına bırakıyor döngü bu şekilde devam ediyor. Barınak yapsın diyenler olabilir. 10 bin den az nüfuslu belediye , neyin barınağını yapacak ,o hayvanlara nasıl bakacak. Çoban köpeklerinin 5-10 olarak yavrulaması da cabası.