sürekli sokakta kedi-köpek besleyen bi hayvan severim ama sanırım tüm ülkede sokaktaki hayvanların sayısı inanılmaz şekilde artdı.yaşadıgım yerde eskiden köpek sayısı az dı sokakta,en azından insanların oldugu bölgelerde pek görülmüyordu.bu virüs zamanı sayıları öyle bi artdı ki,suriyeliler gibi yani çok çabuk artıyor sayıları

işin en ilginç tarafı ise,yaşadıgım yerdeki köpeklerin hepsi sük dökmüş kedi gibi oldu.insanlarla iç içe yaşıyorlar,ne insanlarla ne başka hayvanlarla hiç kavga/gürültü filan olaylarına girmiyorlar.gerçekten her gördügümde hayret ediyorum,diger taraftanda seviniyorum tabiki.ama,tüm ülkede durum böyle degil malasef.başıboş köpekler yüzünden zarar gören çok insan oluyor.hepsi toplatılsın desem,yüregim el vermiyor çünkü ülkenin biçok yerindeki barınaklara gitmiş birisi olarak,genel olarak barınakların nasıl bi ölüm kampı oldugunu biçok defa gördüm.diger taraftan sokakta insanlara saldırmalarıda kabul edilebilecek bişey degil.gerçekten zor bi durum...keşke belediyeler onlar için düzgün bi yaşam alanları belirlese,çogalmalarını kontrol altına alsa ve hem onlar hem insanlar rahat etse.