HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sitem teknoloji üzerine bunun mantığı sürekli makale ve bilgi mi girmek içerik dediğimiz bilgi makale sanırım. Sanırım en büyük etken insanların aradığı cevabı bulduğu site Buda insanlar neyi arıyor ise onu sunmak. İleriki zamanda hem YouTube hem web sitesi olarak devam edeceğim örnek olarak technopat gibi bir site düşünüyorum suan blog haber tarzı gidiyorum ama içerik eklemeyi bıraktım. Sanırım faydalı içerikler eklersen insanları çekersen o şekilde mi kazanmaya başlarım
ben hep az ilgi gerektiren,niche ler üzerine çalışan birisi oldum hocam.az içerik,yüksek tbm,eski içerikleri sürekli güncelleme tarzı benimki daha çok.bu içerikte içerik girişi daha çok olur tabi,teknoloji sürekli gelişiyor sonuçta ben her zaman ziyaretcileri memnun etmeye odaklandım sitelerimde.bi adam siteme ne için geliyorsa onu bulmalı,memnun kalmalı.ben ziyaretcileri memnun edersem,google da beni memnun eder mantıgı var bende yani

edit : içerik dedigim sadece makale degil,özellikle teknoloji konusunda sadece makale insanları sıkar.resimlerle,videolarla süslenmesi gerek makalelerin.