hozansahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Öncelikle değerli görüş ve fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Bugünkü gelişmeleri de aktarmak istiyorum. Aşağıya resimler atıyor olacağım.

İlk olarak Google hesabımı devre dışı bırakarak Admin.google.com erişimimi engelledi, ve google workspace ile yaptığımımız sohbetlerin önünü kesti, mesaj ve mail gönderemedim kimseye.

Sonra Elimde olan projenin yönetici şifresini Değiştirerek, benim kullanıcımı da sildi ve o projeyi kendisi sanırım devraldı. Devraldı ne kelime, tapusunu bile üstüne yaptırmaya çalıştı resmen..

Sonrasında ise diğer mailimi Yöneticilerin olduğu gruptan ve diğer ortak gruplardan tek tek çıkardı.

Tüm bunlar yaşanırken hiçkimse zerre kadar sesini çıkarmadı. ve ben sabah mailimi kapattığında öfke patlaması yaşayarak yöneticilerimin olduğu whatsapp grubundan biraz sert konuşarak; "
Mesaj açık ve net
birisi açıklama yapmayacaksa,
Ben yukarıya eski yerime, online departmanına geçiyorum
" dedim
ve yöneticilerimden birisi uzun uzun yazıp odasına çağırdı, orada 1 saate kadar konuştuk, benimde suçsuz olmadığımı, Liderlik etmeye, yönetmeye çalıştığımı söyledi. inkar ettim ve üstünü basa basa ben takım çalışması için tüm süreci takip etmek ve iş takibimi yaptığım için böyle görünüyor olabileceğimi söyledim, bana boşver o maili, başka mailden yazarsın gibi şeyler söyledi. bana göre tuhaf şeyler, kurumsal şirket olmalarına rağmen illegal, iş etik kurallarına uygun olmayan yönetlmler ile bazı şeylerden bahsetti, Çıkarıldığın tüm gruplara tekrar kendisi geri alacak diye bir bilgi verdi, ancak yöneticim bunları söyledikten 1-2 saat sonra o beni kalan diğer gruplardan çıkarmaya devam etti...

Bugün yaşananlar bunlardı, Uzun uzun yazdım kusuruma bakmayın lütfen.
Bana önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mıdır?

Slaven Bilic Güzel özetlemiş aslında:
"Türkiye'de temel problem şu;
Bilgili olanların yetkisi yok, yetkisi olanların da bilgisi yok.. "
senin şirkette işin bitmiş dostum. Kısacası mobbing yapıyor bu adam sana. Gücüde direk üst kademeden alıyor.
Üst kademe sana şirin görünüyor ki biz bilmiyoruz ayağı. Yetkileriniz aynı ise kendini yedirme. Senden üst ise Bunun iki seçeneği var ya istifa yada bu adamı iyi bir benzetmek.