Merhaba, Konu tam aradığım konu o yüzden hortlatmak için ideal
2 yıldır Bulutfon kullanıyorum ve 2 yıldır da aynı ses sorunlarını yaşıyorum ( cızırtı, ses seviyesinde azalmalar, bazen hiç ses gelmemesi ). Ve bu sorunlar öyle arada sırada nadiren değil, 10 konuşmanın 4- 5 inde yaşanıyor. Bunun için daha önce müşteri hizmetleriyle görüştüm bir sonuca bağlanmamıştı, bir sorun görünmüyor, ses testi yapar mısınız? vs. vs. diyerek. Ama bu sorun bariz bir şekilde var ve hala düzeltilmiş değil. Donanımsal ve ya yazılımsal olarak Bulutfon kaynaklığı olduğu bariz bir şekilde belli ama. Az önce son kez müşteri hizmetlerinizi aradım ve artık sorun donanımlarınızın yazılımlarınızın yetersizliği mi bilmiyorum ama düzeltilmezse başka bir hizmet sağlayıcısına geçiş yapacağımı belirttim.
Burada sizi görünce size de belirtmek istedim, farklı bir hizmet sağlayıcısı araştırmasına koyuldum.
Sevgiler, saygılar
Merhaba,
Dilerseniz yardımcı olabilirim fakat sistemi nasıl ve nerede kullandıgınız çok önemli ?
1 : cızırtı - X Firma Bişey diyemem - Bizde olmayacağı kesin.
2 : ses seviyesinde azalmalar - X Firma Bişey diyemem - Bizde olmayacağı kesin.
3 : bazen hiç ses gelmemesi - bu sorun şöyle meydana gelebilir gelen aramaları ve giden aramaları cep telefonunuzda bir uygulamadan yapıyorsanız bu sorunu evet yaşıya bilirsiniz şöyle anlatıyım
Siz konuştuğunuzda o uygulama sizin konuşmanızı anlık olarak yükleme yapar yükleme yaparken internetti kullandıgı için kesilmeler meydana gelebilir aynı şekilde karşı taraftaki kişide konuştuğu zaman sizin internetiniz bunu indrmeye çalışır