yani davacı olmak falan bunlar gereksiz şeyler. dava peşin de koşacak olsak giderdik alt yapısı belli firmalardan hizmet alırdık. ben size katılmıyorum sonuçta ekonomik diye tercih edip risk alıyoruz. onun bunun ibanı teli falan bunlar bile bence hoş değil. sizin datalarınız bu kadar mühim di ise keşke daha kurumsal yerlerden hizmet alsa idiniz. ben hesabının ssturulamasını falanda talep etmiyorum benim pozitif yorumum negatife çevrilse ben razıyım.
Ucuz etin yahnisi yavan olurmuş....
Hocam bir yandan haklısınız, evet ama bir yandan da hak vermiyorum. Sonuçta ortada bir mağduriyet var ve en doğru çözüm yolunu hukuki yol ile aramak olacaktır.
Merhaba hukuki süreçlere biz müdahil olamayız hocam. Kendi aranızda istişare yapabilirsiniz. Biz mağduriyetler giderilene kadar forumdan uzaklaştırdık arkadaşı .
Teşekkürler, siz forum yönetimi olarak elinizden geleni yapıyorsunuz. WhatsApp grubu kurmak yasak olduğundan bu şekilde izin istemiştim. Bakalım, zaman neyi gösterecek? Belki de gerçekten sunucuları taşıyorlar ve hizmetlerimizi etkinleştirecekler. Bekleyip göreceğiz, umarım...