150-200 liraya araç kiralanan devirler bitti.
Araç kiralama fiyatları da yerinde saymıyor ki? Araç fiyatları, vergiler, sigorta ve parça fiyatları ne ölçüde artıyorsa araba kiralama fiyatları da o oranda artacak zaten.
Üst model araca binmek için ödediğin bedeli biriktirip aracının üzerine koyarsan 5 sene sonra üst model aracın olur. Üstelik 5 senede bir bu aracı üst modelle güncellemeye devam edersin ve verdiğin para kaybolmaz.
Hocam tamam artıyor ama 1 yıllık sözleşme imzalıyorsunuz, aylık olarak 10K dedim ben ki arayın sorun ankarada yıllık bazda aylık 7'ye bile veren var. 3-5 sene sonra üstüne koyar alırsınız diyorsunuz ben 300'e araç almak istesem ki ihtiyaç kredileri artık 12 aydan üzerine çekilmiyor.
Buyrun link
En uygun kredi 1.65 faizle halkbankda var 48 ay yani 4 yıl boyunca aylık 12000TL ye yakın para ödiceksiniz. Elinize yani 260-270 civarına araba almamız lazım kesintiler sigortadır şudur budur. Ek masraflarını katmıyorum bile hadi sizin demenizle ek masraflarıda katalım aylık ortalama bir araba aylık 15.000TL ye geliyor. Ama bu araç sizin oluyor orada hem fikiriz. Ekstra sorun yapmasını çıkardım. 300e çektiğiniz araba krediyle oldumu size 450.000TL yani hepsini katarsak gene bana mantıksız geliyor hocam. Siz bir de çok iyimser düşünüyorsunuz trafikte gelse size biri çarpsa bir şey olsa etse siz çarpsanız uğraş dur.