Merhaba herkese, çok yakın bir arkadaşımla perşembe gününden beri neredeyse irtibatımız koptu. Normalde her dakika arayıp halimi hatrımı soran, buluşup dolaşmak isteyen çocuğa bir şeyler oldu. Geçen günlerde de Instagram'dan engellemiş. Ardından WhatsApp'tan hayırdır diye yazdığımda saatlerce aktif olmasına rağmen cevap vermedi, ben de her yerden engelledim bunu. Normalde her gün beraberiz. Perşembe günü son buluşmamızda aşırı soğuktu. Sonra da adam akıllı konuşmadık telefon üzerinden falan.
Ailesinin telefonunu sık sık karıştırdığını biliyorum. Kafama tek takılan nokta başına bir şey mi geldi yoksa kendi isteğiyle mi yapıyor bunları. Sahte hesapla Instagram hesabına baktığımda tüm fotoğrafları, profil fotoğrafını ve biyografisini vesaire silmiş.
Bugün okulunu aradım okula geliyor mu diye, bilgi vermediler. Son 1 hafta içinden çalıştığı işten de ayrıldığı bilgisini aldım. Sizce nasıl bir yol haritası çizmeliyim? Biraz daha bekleyeceğim. Olmazsa ya okul çıkışına ya da antreman yaptığı salona gideceğim onun normalde gittiği saatlerde. Tek öğrenmek istediğim şey başına bir şey mi geldi yoksa kendi isteğiyle mi yapıyor. Kaç gündür doğru dürüst uyuyamadım.
Ekleme: SMS attım, görüldü atmış. Aradım sonradan. Açmadı. Umarım başına bir şey gelmemiştir de kendi isteğiyle yapıyordur...
Ekleme 2: Şimdi tekrar okulunu aradım. Müdür yardımcısı okulda mı diye kontrol etmeye gitti. (15 dakika geçti dönüş gelmedi.)
WhatsApp son görülmesi 20 dakika önce. Ne oluyor anlam veremiyorum.