PetitJoueur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam araba almak bana daha mantıklı geliyor imkan varsa. şirketler daha uyguna kiralıyor sözde ama şu an bir aracı 10-15 bin liraya kiralıyor çalıştığım firma.

birde eskiden araç almak yatırım değildi ama günümüz koşullarındaki ekonomideki şahlanmamız araç alımını da yatırım olarak değerlendirmeye sebep oldu. e ev almak hayal oldu artık. aklına gelmeyecek yerlerde, yaşamam dediğin evler 1milyondan başlıyor. geçenlerde ben 2.arabayı aldım vallahi. güç neye yetiyorsa ona yöneliyorum ki 3 ay oldu aracı alalı, 230bin liraya almıştım, şu an 290-300bin lira. bu kadar artamaz diye düşünüyorum ama artıyor. 2017'de 32bin liraya aldığım symbol şu an 240-250 bin lira en iyi ihtimalle o da. acayip acayip durumlar yaşıyoruz vallahi.

80lerin sonunda doğanlar, 90larda doğanların yaşamadığı şey kalmadı ülkede. yeni nesil zaten gelecek planı yapmak yerine gelecek endişesi güdüyor. bu da ayrı üzücü.
Hocam evet gücünüz varsa almak daha mantıklı. Ama güç dediğimiz de şöyle. 300-400 civarında bir para vereceksiniz ki aracınız olsun adam gibi. Kasko kira bakım vs onları konuda söyledim. Kusura bakmayın bu benim düşüncem ama ben evi bu sene şubat ayında 550bin TL civarına almış biriyim. Ev şimdi 1.5-2 milyon ediyor orası ayrı bir şey ama. Ben koskoca eve o kadar para vermişken bir arabaya o kadar para veresim gelmiyor. Tamamen benim düşüncem.