Eğer arabaya vereceğiniz para vadeli hesapta işlem gördüğünde aylık kiralamadan daha yüksek bir getiri sağlayacaksa araç kiralamak en mantıklısı olur. Hafif ticari aracımız var. Muayenesi + sigortası + bakımı derken 10.000 civarı bir ödeme yaptım. sadece sigorta 5000 TL para tuttu. Ancak her halükarda evde bir araba olması şart gibi gözüküyor.
Evde bir araba olması şart evet. Takside değişik bir şekilde pahalı 15KM yola 200TL ücret yazıyor. Az daha koy araç kirala. Fiyatlar ateş pahası maalesef dediklerinize katılıyorum.
almazsam ilerde alamam veya ihtiyacım var alayım ne olacak para bizde gani diyenler yüzünden şu an bu piyasa fırsatçıların eline düşmüş durumda
enflasyon bir kenara, araç/ev ve elektronik için özellikle fahiş fiyatlar isteniyor. ne hak ne hukuk ne adalet ne de vicdan kalmadı.
kaos ortamı, insanlar yaşamını sürdürebilmek için bir başkasının boğazından geçecek lokmaya gözünü dikmiş halde. yazık
Hocam 5500TL ücretle millet geçinmeye çalışıyor. Kira fiyatları olmuş 4-5bin TL bir evde en az 2 kişi çalışması gerek diyorduk eskiden şimdi en az 3 diyoruz. Elektrik vs o konulara girersek çıkamayız hocam malum.
Geçen hafta istanbul'a düğüne gitmek istedim araç kiraladım mazot+araç kirası+ücretli yol+yolda yeme içme(standart) bunların hepsi 14.000 TL gibi bir miktar tuttu. 3 gün sürdü. Örnek vermek karalamak istemiyorum çünkü beyaz bir tarafı kalmamış ekonominin.
Hocam otoban 200TL nasıl olur ya? Uçak nasıl araçtan daha ucuza gelebiliyor? Arabayla ankaradan istanbula git gel yapsanız uçakla git gel yapmaktan daha fazla tutuyor. Ama malum.