Selamlar,peder bey emekli olmsına rağmen aile içinde hal ve hareketleri gerçekten yaş baş aldıkça düzelmesine rağmen iyice garipleşmeye başladı. İnsanlar yaş aldıkça düzelir bizim peder iyice kafayı yedi. Küçüklümden beri baya dengesiz bi insandı sayesinde hayatıma çok zararlar verdi. Psikologlarla dost olucaz bu gidişle. Bu zamana kadar kim yerimde olsa çok kötü şeyler yapardı ama ailecek hep sabrettik. Ama yaş aldıkça iyice saçma sapan işler yapmaya başladı. Çoğu forumda anlatılmayacak şeyler. Arkadaş çevresi desen 20 yaşında zibidi mahalle kekoları gibi insanlar. İlerki zamanlarda kendimi tutamamaktan korkuyorum. Ben aile evini yakında terkedeceğim zaten.Kendiside babasıyla kavgalı dedem dört duvar arasındayken büyümüş peder yıllardır görmemiş. Sorunların hep aileden kalıtsal kaldığının bi örneği daha.İşe güce hayata odaklanamıyoruz dert içerde olunca.Aile büyüğündür vs büyütme diyenlerin bilmeden yargılamamasını dilerim.Eminim hiç birinini ailesine bu tür olaylar olmamıştır. İnsanların babalarının durumlarını görünce hoşuma gidiyor. Bağırması kızması para vermemesi felan. Keşke aynı sorunlar bendede olsa diyorum
Tavsiyelere açığız