fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense çok uzun yıllardır kullanıyorum.yeri geldi beni mutlu etti,yeri geldi sinir hastası etti.mesela şimdi bi site açsam,15 gün sonra günlük 5-6$ vericek hale geliyor.site düşük seviyelerde giderse hiç sorun yaşamadım.bu şekilde 7-8 yıllık sitelerim var,dogru dürüst içerik girmeye korkuyorum bu sitelere.reklam vermedim hiç,backlink almadım,yılda 3-5 tane içerik giriyorum göze batmadan böyle devam etsin diye.kazanç artmaya başlarsa önünü alamıyorsun,kazançlar çok artmazsa yıllarca ayakta kalıyor.ne zaman düzgün şekilde ilgilenmeye başlasam 2-3 ay sonra bi bakıyorum günlük kazanç 100$ı geçmiş,bian sevinip dahada gaza geliyorum ve 300-350$ civarında kazanç gelmeye başlıyor.sonrası belli,geçersiz trafik mesela....günlük kazancı 300$ı geçen 1 tane sitem dahi 2 ay devam etmedi benim böyle kısa sürede sitelere direkt google kaynaklı hit geliyor,reklamlardan kazanç geliyor ama nasılsa banlanacak arkadaş korkusuyla sogudum ben bu işten.bu aralar boşum,ugraşacak bişeyler arıyorum ama adsense e bulaşmak hiç içimden gelmiyor.

ama kazançlar bu denli artmazsa,sorun yaşamadım şimdi dogruya dogru.artarsa,seninde dedigin gibi banlıyor hesabı,bi anda kalıyoruz öylece...
hocam okdr kazançlara ulaşabiliyorsanız zaten adsense ile işiniz ne ? mediavine vb neden kullanmıyorsunuz ?
ayrıca 2-3 ayda günlük 100 dolari geçebilecek kadar nasıl bi içerik paylaşiyosunuz öyle.