sen universte okumaya basladiginda garsonluk yapan herhangi bir kişi sen 4 5 yilda universteyi bitirdiğinde o garson şef olur senin öğretmenlik mesleğinden bile daha cok para alir
universte okuyan biri olarak okunmaz
Üniv terk birisi olarak söylüyorum, üniversite vakit kaybından başka bir şey değildir.
Bunları yazan hocalarım muhtemelen ortalama ve ya taban puanlardaki üniverstelerdedir. Beni sakın yanlış anlamayın sadece arkadaşımızın daha geniş bakmasını sağlamak için belirtiyorum. Şimdi şöyle üniversteye girerken birinci amacımız genellikle bir şeyler öğrenmek olmalı ancak bu ortalama ve ya ortalama altındaki üniverstelerde mümkün değil(üniverste okumaya değecek kadar) ancak sen güzel bir şekilde projelerini hazırlayıp, başvuru mektubunu yazıpta güzel bir üniversteye başvurursan o üniverste sana bir çok şey katar emin ol. Ben şuan Antwerp universitesindeyim. Hatta şuan okulda bile değilim Dubaide takılıyorum. Bu tarz kararlar verirken biraz genişten bakmayı öğren ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Saygılar hayatta başarılar