Forum kurallarını okuyun hocam.
@Report;
Aşağıdaki durumlarda yasaklar devam etmektedir: - Çekilişi web sitenize, ticari işlerinize REKLAM amaçlı yönlendirme amacıyla kullanamazsınız. Reklam amaçlı işlemler için R10'un reklam hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.
-Forum içerisinde bulunan ticari konulara yorum ve beğeni yaptırma, ticari konu tanıtımı vb. gibi haksız rekabet oluşturacak şartlardaki çekilişler yasaktır. -Web sitelerine üyelik, web sitelerine yönlendirme, web sitelerinde yorum talep etme gibi talepler ve yönlendirmeler yasaktır. -Çekilişe katılım için ücret istemek, ürün-hizmet alınmasını talep etmek yasaktır. Ticari tanıtım amaçlı ya da
web sitesine yönlendirmeli Çekiliş&Ödül konuları Sadece Bildirim Reklam, Sponsor Reklam ya da Öne Çıkan Reklam alma koşulu ile açılabilir.
Çekiliş konunuz öncesi şartlar veyahut süre hakkında aklınıza takılan sorunlar için ilgili kategori moderatörlerimize özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. İlgili kategori moderatörlerini öğrenmek için: https://www.r10.net/yonetim-kadrosu/
Herhangi bir ticari konuya yorum vs. yaptırmıyoruz. Youtube çekiliş videomuzla ilgili yorum ve beğeni istiyoruz. Ortada ticari tanıtım veya web sitesine yönlendirme yok. Web sitesi dediğiniz şey youtube videosu. Konu herhangi bir kuralı ihlal etmemektedir.