Videocuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi 2015 ' de 20 yaşındaydım askere gidecektim galiba tam öle hatırlıom 590 tl para göndermişti 2015 den belli süreklı açılıp kapanıor şuan bi işyerim var hocam haşi hazırda bu beni etkilermi bir kızım var
istersen özelden sana any veya team atim hocam şu benım uyapdan dosyama bakın allah için avukatlar bi bakmaya dünya para istıor :S bakmaya para alıolar

pm at numara vereyim veya den tam halini at bakayım avukat değilim sicilim tertemiz trafik cezam bile yok ama söyleyeceğim karardan başka bir kara çıkarsa gelir ben yatarım merak etme türkiyede basit üsüldeki ceteleşme vs haric ************** olaylarında suc ne olursa olsun ceza almıyorsun mahkemeye çıktıgında olayı doğruluğu ile anlat beni kullandırdılar dolandırmışlar haberim yoktu bende geri şu ibana yatmıştım zaten diye bildir yinede mahkeme bu olayı yapanı bulamayacağı için suçu birine yıkması gerektiği için çünkü milyonlarca dava var çözümsüz sana yıkacak sucu ki banka sözleşmesinde bu durum tamamen bankaya ait olacağını yazmasına rağmen kendi kanunuyla çelişen güzel türkiyem de ceza alacaksın siber suclarda 1 yıl8 ay ************** girecek nitelikli ************** olacak sonra nitelikli iptal edilip 2 yıl 6 ay verilecek hagb verecek hakim savcı hagb düşecek çünkü karar yanlış hagb verilemez diyecek cezayı yatmanı isteyecek savcı sende üst mahkemeye taşıyacaksın orda ceza da davada hoop tahliye geçmiş olsun (4 yıl sürer ) farklı birşey çıkarsa numaradan ara gelip ben yaptım derim gider yatarım tecrübeyle sabit