Sinan Yorulmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir önceki mesajımda da belirttiğim üzere güncellemeyi çıkarttığımızda içerisinde e-ticaret bölümü de olacağından çokça fazla bug'la karşılaşıyoruz ve bunları fix'lemeye çalışıyoruz. Beklentimizin üzerinde bir tamamlama süreci oldu ama özelden iletişime geçen bir kaç müşterimize yeni sürümümüzü kurup teslim ettik. Hatta yukarıda da kendisinin mesajı da var. Sanırım siz Timur Bey'in kişisel numarasından iletişime geçtiniz? Çünkü kontrol ettiğimizde WhatsApp hattımızda sizden gelen bir mesaj veya cevapsız bir mesaj yok. Kişisel numaradan iletişime geçtiyseniz ondan cevapsız kalmış olabilirsiniz.

Eğer güncellemeyi beklemeden yeni sürüme sahip olmak isterseniz WhatsApp hattımızdan iletişime geçin, bizzat kurulumunuzu ben yapacağım.
Sinan bey tekrar merhabalar, dediğiniz gibi öncesinde kişisel numarasından iletişime geçtiğim için Timur Bey'e tekrar oradan yazmışım. Grana Yazılım wp hattından tekrar yazıyorum şimdi. Stabil sürüm çıkana kadar mevcut güncellemelerin nasıl göründüğü, nasıl kullanılacağı vb. detayları da görebilmek adına mevcut sürümün dosyalarını wp üzerinden rica edicem şimdi. Bunca işinizin arasında sizin kurulum yapmanıza gerek yok ilgili kurulumu ben hallederim. Stabil ve sorunsuz sürümü bitirmenizi 4 gözle bekliyor olacağım. iyi çalışmalar.