konuda ki son yazışmamızın üzerine 45 gün geçti. Bir kaç güne çıkacak dediğiniz güncellemeden halen ses seda yok. Acaba çıktı da bana haberi mi gelmedi? Ayrıca artık whatsapp hattımızı Timur bey yönetiyor hiç bir mesajınız cevapsız kalmayacak sözünüze istinaden Timur bey'e 18 ekim'de yazdım ama mesajıma dönmedi bile. Güncellemenin ne zaman çıkacağı ile ilgili bilgi alabilir miyim?
Bir önceki mesajımda da belirttiğim üzere güncellemeyi çıkarttığımızda içerisinde e-ticaret bölümü de olacağından çokça fazla bug'la karşılaşıyoruz ve bunları fix'lemeye çalışıyoruz. Beklentimizin üzerinde bir tamamlama süreci oldu ama özelden iletişime geçen bir kaç müşterimize yeni sürümümüzü kurup teslim ettik. Hatta yukarıda da kendisinin mesajı da var. Sanırım siz Timur Bey'in kişisel numarasından iletişime geçtiniz? Çünkü kontrol ettiğimizde WhatsApp hattımızda sizden gelen bir mesaj veya cevapsız bir mesaj yok. Kişisel numaradan iletişime geçtiyseniz ondan cevapsız kalmış olabilirsiniz.
Eğer güncellemeyi beklemeden yeni sürüme sahip olmak isterseniz WhatsApp hattımızdan iletişime geçin, bizzat kurulumunuzu ben yapacağım.