çözümü sağlanamayan hastalıklara kafasından psikolojiktir diyerek geçiştiren bütün sözde yeminli doktorları Allah'a havale ediyorum.

eşim korona geçirdi zaman geçti ciğerlerim ağrıyor, nefes alırken zorlanıyordum test negatif. görüntüde bir şey yok, verilen cevap psikoliktir. kendim ufak dozlu bir şurup kullandım öyle geçti.
ayak tabanlarım ağrıyor yarılacak gibi, düz taban problemim var, verilen cevap psikoliktir.
bel fıtığı problemim var, dönüşümlü olarak sağ ve sol ayağıma vuruyor bazen ikisi de, verilen cevap psikolojiktir.

askerliğimi de ben bu halde tamamladım.

gençliğimden beri asitli içeceklerden sonra işerken ara sıra yanma problemim var, buna da ben böyle bir şey duymadım cevabını aldım. kendim araştırdım prostat belirtisi olarak geçiyor.

Hepsini Allah'a havale ediyorum. Baştan salarak boş beleş para kazanıyorlar, bu türkiye zaten ne sahte diplomalı doktorlar gördü. Haram zıkkım olsun kazandıkları.

Sonra türk doktorları niye darp ediliyor, neden böyle. Acaba neden? Sen hastaya köpek muamelesi yap, ciddiye alma, rahatsızlığını giderme, senden değil kimden çıkaracak hıncını ?
İşini hakkı ile yapan zaten yurtdışına kaçtı artık burada o paraya da çalışılmıyor onlarda haklı.