Merhaba;

privturkiye.com web sitesinde bazı hatalara sahibim. Bu konuda beni aydınlatacak ve yardımcı olacak arkadaşlar var mıdır?
En önemli olarak gördüğüm hata şuanda abonelikteki cüzdan problemimiz

1 - Abonelik kazançları cüzdan'a geçmiyor, cronjob ayarlarıyla alakalı olabilir belki cron ekledim ama deneyemedim süreyi azaltmayı beceremedim sanırım ya da yanlış ekledim bilmiyorum ve abonelik iptal edildiğinde kişinin kazancından gitmemesi lazım. Yani biri birisine abone olduğunda, para direkt cüzdana geçmesi gerekiyor, geçmese bile iptal olduğunda abonelik kazançları kısmından düşmemesi gerekiyor ; acil düzeltilmesi gereken sorunlardan birisi bu ve bunun yanında yönetici girişi yaptığımda kullanıcı düzenle yapıp bakiyeyi 0 a çekmeme rağmen bakiye sıfıra inmiyor.... Düzenlenmiyor

2 - Kullanıcılara rol eklememiz lazım Moderatör, süper moderatör, deneme moderatör, yetkili personel, vb tarzında ve bu modların izinlerini ayarlamam lazım, bunlarıda yönetici panelinden ayarlamam lazım sıfırdan kodlama var burda sanırım

3 - Duyuru eklendiği zaman UTF-8 e uyumlu olmuyor birde bunun kontrolü sağlanmalı şuanda....

5 - Referans ile puan kazanamıyoruz kazanmamız gerekiyor, ve aynı zamanda kazanılan puanlar kısmı var o kısımdanda kazanılan puanları bakiyeye eklenmiyor