Merhabalar,
Dijimin V2 yeni özellikleri ile yayında. Bu güzel haberi sizler ile paylaşmak istedik. Mevcut müşterilerimize sisteme kayıtlı olan mail adreslerine bilgilendirme maili ilettik. Güncelleme dosyalarını Metbi.net hesaplarına yükledik.
Detaylı bilgi için
https://www.metbi.net/dijimin adresini ziyaret edebilirsiniz.
Yeni - Üyelik Sistemi Modülü:
https://www.metbi.net/dijimin-uyelik-sistemi Yeni - Sepet Modülü:
https://www.metbi.net/dijimin-sepet
Bunlara ek olarak sistemsel birçok geliştirmelerde bulunduk. Demo adreslerimizden gerekli incelemeyi sağlayabilirsiniz. Aklınıza takılan her hususta destek talebi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.
Memnuniyet ile yardımcı olmak isteriz.
-------------------
Konu üzerinde mesajı bulan herkesin mesajı "alıntı" olarak mesaja eklenmiştir. Eğer rahatsızlık verdiğimiz kişiler olduysa özür dileriz.
Scripte farklı sanal pos entegrasyonlarıda yapıyormusunuz?
Hayırlı olsun şık ve hızlı ürünlere tıklandığında ürün sayfası açılsa daha güzel olabilirdi aramalar açısında.
Efsane bir tasarım, mükemmel bir fiyat. Emeğinize sağlık.
Elinize emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş
Ellerinize sağlık , çok çok güzel olmuş tamda piyasanın istediği aradığı tarz modern tasarım . yorumumda bulunsun yakın zaman sonra lazım olucak.
Yine muhteşem bir tasarım 😍
Hayırlı satışlar dilerim.
çok başarılı tebrik ederim.
gayet sade ve ürünlerin ön planda olduğu bir çalışma olmuş.
Öyle güzel işler üretiyorsunuz ki gerçekten çok beğeniyorum. Sektörüme ait bir yazılım olsaydı kesinlikle alırdım. Hayırlı işler dilerim.
Hocam her şey harika görünüyor elinize, emeğinize sağlık. Yalnızca yine ürünleri kategorize edemiyoruz, en azından bu versiyonda kategori şeklinde listelenebilir bir ürün sayfası olsaydı çok lezzetli bir iş olacaktı
1 adet script alındı, yine çok başarılı bir script tebrik ederim
Tam olarak aradığım yazılım , PayTR pos onayında sıkıntı çıkarmazsa tadından yenmez. İlk müşterilere özel bir referans indirimi mevcut mu acaba varsa öyle bir şansımız değerlendirmek isterim.
Merhaba hayırlı işler kolay gelsin.. Sizden bu script aldığımızda ileride olabilecek güvenlik açıkları, sistemin çalışmaması gibi durumlarda yardımcı oluyor musunuz. Aslında sizin şahsınıza değil genele hitap eden bir soru. Bu yüzden özel yazılımları alacakken aklıma bu sorular geliyor
Pazar yeri c2c özelliği gelecek mi?
iyi satışlar diliyorum
Paymax entegresi yapabilir misiniz?
Oldukça şık ve hızlı görünüyor. Mesajım bulunsun, hayırlı satışlar.
Temayı çekilişten kazandım, gerçekten bu fiyata harika bir tema. Demo'yu incelerseniz anlarsınız. Fake bildiri çok güzel düşünülmüş, ayrıca panel de çok detaylı.
Elinize sağlık.
Metehan hocam her zamanki gibi müthiş bir çalışma olmuş, uzun süredir maşallah diyerek takip ediyorum. Allah nazarlardan saklasın, elinize emeğinize sağlık.
Sadelik, modern tasarım ve profesyonelliğiniz ile farkınız çok aşikar. Allah kolaylık versin, hayırlı uğurlu bereketli olsun.
Projelerinizin devamını dört gözle bekliyoruz, iyi çalışmalar dilerim.
Tema sorunsuz alınmıştır teşekkür ederim.
Yazılım satın alınmıştır ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim, hayırlı bayramlar bol kazançlar.
Çok güzel görünüyor elinize sağlık. Temiz bir tema olmuş, herhangi bir yerinde göze batan hatalar veya eksiklikler yok.
Gayet ilgili ve güzel bir ekip çalışması, proje kadar kişilerde kaliteli ilgi alakanız için teşekkür ederim. Kullanımdan sonra ki yorumlarımı tekrardan bu post altından paylaşırım.
Metbi yine çok güzel yazılım yapmış.
Kendilerine bu güzel yazılımı sunduğu için teşekkür ederim.
Ben almadan önce tereddütdeydim aldıktan sonra anladım ki doğru karar, herşey çok güzel hazırlanmış ve teknik destek çok yardımcı oluyor.
Kendilerini tavsiye ediyorum ve teşekkür ediyorum.
Merhaba,
Yazılımda bakiye sistemi mevcut mu?
satın alım yapıldı eline sağlık çok güzel sistem fiyat uygun hızlı güvenilir bir şekilde gerçekleştirildi
başarılı bir yazılım hayırlı işler.
Yaklaşık 3 - 4 gün önce aldım scripti ve o kadar hızlı ve iyi destek sağladılar ki çok memnun kaldım. Ayrıca scriptten de çok memnunum çok teşekkür ederim.
Hocam üyelik paneli gelirse fiyatına 2 katı yazsanız alınabilir türden bir script
tedarikçiden api çekebiliyormuyuz ?
Scripti çok ama çok beğendim gerçekten !!!! PM gönderdim
Almak istiyorum ama almadan önce bir kaç sorum olacak nacizane
Saygılar
Hayırlı satışlar hocam payhesap veya weepay eklenebilir mi?
Shopier ve Paytr modülü var ise almak isterim.
Üyelik sistemi gelecek mi?
Siparişleri excele otomatik exportlama özelliği gelecek mi?
Mesajım bulunsun begendim.