Siteniz belli bir seviyeye gelmeden asla işinizi bırakmayın yoksa maddi çok sıkıntı çekersiniz. Ha siteniz sağlam olursa o zaman gelecek gelir doğrultusunda karar verirsiniz.
Evet, bence de belirli bir seviyeye gelme eşiği mutlaka olmalı. ama düşünsenize hocam yam zamanlı tüm gücünüzü içeriklere paylaşımlara vs vermek gelecek için daha iyi kazançlar getirebilir. tabiki de en azından belirli seviyeye gelme şartı bence de geçerli. yoksa hüsran olabilir
Benim üyeliğim yeni ancak son bi kaçgün içinde aldığım işlerden yola çıkarak 1 hafta içinde asgari ücretin üstünde kazandırıyor gerçekten düşünmüyor değilim. Ayrica iş yaptığın müşteriler senden memnun kalınca yeni iş almaya fırsat kalmıyor. Ama burdan aylik 30-40 binde kazansan yine gelecek kaygısı yaşayacağımı düşünürüm ben.
sabit bir iş gelir olmadımı hep bir kaygı problem yaşarsın elbet.
Kendi değerlendirmem bu yönde tabi dediğiniz gibi iş olarak yapanlar daha sağlıklı bilgi verebilir.
ben r10 vb platformlardan freelance işler alarak hayatını kazanmaktan bahsetmiyorum hocam. kendi siten için içerik üreterek siteni yöneterek tam zamanlı bu işi yapmaktan bahsediyorum aslında. düşünsenize shiftdelete, webtekno .. ayrıca sadece site de diil. artık youtube var. insta var, tiktok var. barış özcan bir firmada çalışırken bu işleri yapamazdı bu kadar kazanmaya başlaması bu iişlere yoğunlaşmaya başlamasıyla olmuştur eminim.