Merhabalar,
2 gün önce, Mediamarkt'ın fiziksel mağazasından bir fitre kahve makinesi aldım, sigorta vs. de yaptırmış bulundum. Cihazın fiziksel anlamda bir kusuru yok lakin demleme kıvamı, Tchibo marka makinemden alıştığım şekilde olmadığından hoşlanmadım. Mağazaya bu şekilde iade ettiğimde, olumlu geri dönüş alır mıyım?
Elektronik ürünlerde hata kusur yoksa iadesi kabul olmuyor diye biliyorum ama araştırmak lazım. MediaMarkt müşteri hizmerleri ile iletişime geçip şansınızı deneyin. Belki kabul görür
Ne yazık ki İade edemezsiniz.
Müşteri memnuniyet garantisi olabilir. Mh arayabilirsiniz. Geçen sene yanlış özellikli monitör almıştım. Kutuyu açıp açmadığımı hatırlamıyorum ama aynı gün gittim geri verdim. Param anında hesaba geçti.
Kullandığınız için belki iade almayabilirler ama şansınızı deneyin. Yasal olarak iade hakkınız vardı sanırım net öğrenmek gerekir. Şu sigorta olayının kimseye faydası yok, zorla müşterilere kitliyorlar. Yapmayın, yaptırmayın.
Onu biraz uygun fiyata satılığa cıkarmanız dışında bir seçeneğiniz bulunmuyor hocam.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/sho...ediamarkt.html
Bu sebeple, satın aldığınız
ürünü beğenmez,
fikrinizi değiştirir veya
memnun kalmazsanız, satın alma tarihinden itibaren
14 gün içinde, ürününüzü Türkiye genelindeki tüm
Media Markt mağazalarına iade edebilirsiniz.
Bunun için ürünü, "
kullanılmamış" olarak, "
zarar görmemiş ambalajlı, tüm aksesuarları eksiksiz" ve "ürün faturasıyla" birlikte mağazalarımıza getirmeniz yeterlidir.