English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ilk cümlede yazdiklarinizi zaten herkes biliyor. Açıklamasını diğer arkadaşa da yaptim. Ben zar zor biriktirdiğim 3-5 kuruşu maalesef servis desteği belli olmayan kronik hatası olacak mi olmayacak mi belli olmayan vs.. araca veremem. İthal araba daha mantıklı. En azından ne olduğu belli. Ankete bakarsaniz zaten benim gibi düşünen çok kisi var
O konuda haklısınız. En büyük sorun aslında o olacak gibi. Bu kadar büyük ve geçmişi olan markaların dahi kronik sorunları oluyor. Uzun kullanım testi yapmadan ürettim banttan indirdim 0 hatayla diyemez kimse.
Bu çok ciddi bir arge süreci gerektirir. Aynen aşıda olduğu gibi kısa vadeli beklentilere girmek mantıksız. Allah korusun bir parça frenin tutmamasına yada motorun arıza vermesine sebep olabilir.
Eğer yeteri kadar teste girmez ve kısa vadede ciddi sorunlar çıkarırsa tercih listelerinden anında çıkarılır. Ben bu konuda çok acele edildiğini düşünüyorum.
Düşünsenize, çok büyük markaların bile en popüler araçları ne arızalar veriyor. Kimse ürettiği aracı arıza versin, servise gelsin, markam haberler de zarar görsün diye üretmez. Ama kul yapısı.

Bu tarz konularda da yerli ve milli olayı ortadan kalkar. Sonuçta çok büyük bir para verip araç alacaksın. Sıkıntı yaşadığın zaman sorun çözülmeyecekse veya mağdur olacaksa müşteri Vatan sağolsun demez. Şirketler kar edecek diye vatandaş parasından olacak değil.