buyukweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son gelen %50 zam öncesinde o fiyatlara vermiyordunuz. Aynı ürünü 500 TL'ye veren firmada vardı pendc de katılıyorum bende onları eleştiriyordum. Piyasada 1200 TL ise 900 TL'ye ver.

Network stabil değil vs vs F/P olarak değenlendirir alanda. Son zam ile bize de zam yapılabilirdi zaten. Siz 2000 TL'ye verirken bizde 1500 TL'ye çekerdik zaten. Ben bu konuda hem fikirim sizinle. Sonuç olarak Pendc'nin eksileride mevcut. Network bazlı.

Sanırım anlaşamıyoruz. Ben zaten zarar ettiklerinin farkındaydım. Geçen sene 3 ay mailleştim adamlarla, bakın zarar ediyorsunuz, emin misiniz? Bu fiyatlara 2025'e kadar verecek misiniz?

Şeklinde yazdığımda bizim enerji anlaşmamız var, güneş panellerimiz var cart curt dediler. Bende geçiş yaptım, 2 ay önce de tekrar mail attım bu fiyatlar sürdürebilir değil emin misiniz? Şeklinde. Evet eminiz dediler.

Resmen adamlara zam yapacaksanız kademeli olarak yapın dedim zaten, yıllardır bu işi yapıyoruz dün başlamadık ki. Başımıza geleceği elbette biliyoruz. Pembe bir tablo çizende yok ki. Kar marjımızı da bunu düşünerek yüksek tuttuk ve müşterilere o yüzden çok düşük oranda yansıtacağız bunu ancak problem bu değil.

Problem birden artması.
Merhaba,

Madem ortada sözleşmeniz var 2 ay öncesine kadar maillede sorup teyit almışsınız bir şeyleri uzatmanın hiç bir anlamı yok.

Ararsınız avukatınızı verirsiniz bilgilerinizi avukatınız uğraşır yoksa herkes burda çok güzel yorumlar yapar sizde kendinizi savunmak için uğraşıp durursunuz.