büyük ihtimal jetpack social kurbanı oldunuz. Ben 2 sitemi otomatik paylaşım sebebiyle kaybettim. Sebebini her yerde araştırdım, uzmanlar kiraladım çözülmedi. Sonra kendim google araştırması yaparken yabncı bir web master platformunda buldum. İçerikleri otomatik olarak /postname şekline paylaşman sonucu google trafiğin social trafik olarak üste çıkıyor. Google da seni cezalandırıyor. Bu yüzden bu içerikleri direk /postname şeklinde değilde link korumalı yani link kısaltarak paylaşman gerekiyor.
Düzelme şansı çok az. Tarif;
Sosyal medyadan paylaştığın tüm içerikleri sil. Soyal medyadan gelen trafiği sıfırla. O sırada 1-3 ay sadece organic search için içerik üret. Düzelirse düzelir düzelmezse zaman harcama. Başkaları gelir işte reklam eklentisinden, yanlış optimizasyondan vs cart curt para koparmaya çalışır. Gittim ***** dan bile yazılımcı kiraladım ama düzelmedi. Ben sana yukarda bunun sebebini söyledim. Yapman gerekende burda. Başka çözümü yok.
sitede 50 küsür içerik var hepsini bu şekilde sosyal medyada paylaşmıştım. yani sitedeki bütün içerikleri mi sileceğim