megonal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkar çıkmaz bir senelik kuyruk oluşur.
Yıllık 175.000 adet devede kulak kalır. ( Ayda 15.000 civarı yapıyor )
Almam diyenler ilk önce onlar koşacak Önce bir arabayı görün ondan sonra fikirlerinizi tekrar gözden geçirin.
Fiyat büyük ihtimal piyasadaki en ucuz SUV olacak.
.
Ciddi ciddi bu kadar araç üretilebileceğine ihtimal veriyor musunuz hocam? Bizim ülkedeki bu atarlı giderli siyaset olduğu sürece bu rakamlar hayal yarın öbür gün arabanın önemli bir parçasını aldığımız ülkeye eyyyyy bilmem nere sen kimsin deriz adamlar da öyle mi sen alırsın benden parçayı der bir bakmışsınız yaptığımız atar gider tüm üretim bandını zora sokmuş. Tamam çaba var uğraşıyorlar ediyorlar niyet de güzel ama ben anlamıyorum özellikle birkaç gündür açılışa giden gazetecileri vs yahu standart bir araba işte öyle woow, harika, müthiş, aslan, kaplan diyecek ne özelliği var. Teknolojik kısmı desek şoförsüz giden arabalar var multimedya desek kralı var piyasada buna benzer bir çok konuda çok daha iyileri varken senelerin otomotiv editörleri ağzıları açık video çekiyorlar ya anlayamıyorum ben. Başka markaya son ses müzik dinlerken arada insanın kulağını rahatsız ediyor diyen editörler müthiş arabada ekran var diyor Hele bir arkadaş var 3 milyonluk elektrikli BMW'ye biniyor TOGG'dan çok daha kaliteli ve kendini ispatlamış bir araç ama sanırsın Lada Samara kullanıyor da TOGG gibi bir aracı ilk defa gördü