Konuyu ilerleyen aylarda açmayı düşünüyordum fakat, bugün forumda gördüğüm bir konu sebebiyle biraz aceleyle bugün açmaya karar verdim. Eksikler, hatalar, yazım hataları olabilir.

Farm hesaplarında kaçırılmaması gereken en önemli nokta, burada bir insanı taklit ettiğimizi unutmamaktır. Kişisel kullandığımız hesaplar kadar sağlam hesaplarımız olsun istiyorsak, güzel bir kurgu, emek ve zamana çok ihtiyacımız var.

Başlangıç
  • Profil Oluşturma
Çok fazla hesap yönetecekseniz kendinize tabiri caizse bir database oluşturmanız gerekebilir. Cinsiyet ve yaş haricinde işinize yarayacak bazı profil oluşturma gereksinimleri mevcut. Bunlar zaten günlük hayatta insanların sahip olduğu şeyler. Örneğin;
  • Hobiler
  • Korkular
  • Gelecek planları
  • Medeni durum
  • Merak edilen şeyler
  • Eğlence
  • Eğitim
gibi gibi.

Tüm her şeyi göz önünde bulundurarak örneğin bir profil oluşturalım. 24 yaşında bir erkek, hobileri futbol maçları ve oyun videoları seyretmek. Yükseklik korkusu var ve bunu yenmeye çalışıyor, gelecekte doktor olmak istiyor. Bekar, son sevgilisi onu terketmiş. Din konularında çok fazla merakı var. Geziler onun eğlence anlayışına tam uyan aktivite. Eğitimini bu sene tamamlamış sadece merak ettiği için 2. üniversite arayışında.
  • Fotoğraf Bulma
Çoğu kişiye etik gelmese bile, yapay zeka fotoğrafları yerine, Instagram ve benzeri platformlardan, ünlü lokasyonlarda bir çok gerçek fotoğraf bulabilirsiniz. Hepsini indirin, exiflerini tamamen silin. İnce eleyip sık dokumak istiyorsanız bu fotoğraflara sahte değerler girin. https://www.thexifer.net/ sitesinden fotoğrafları iPhone, Samsung, fotoğraf makinesi ve benzeri kamera-lens özelliklerini bulup uyarlama yapabilirsiniz.

Bu fotoğraf ya da fotoğrafları hem Gmail hesabımızda hem de sosyal medya hesaplarımızda kullanacağız. Biz artık tamamen bu kişiyiz bunu asla aklımızdan çıkarmıyoruz.

İlk İşlemlere Başlamak
  • Sistem Seçimi
Portable tarayıcılar gibi amatör sistemler yerine, bir antidetect sistemi satın aldığınızı varsayıyorum. Çok fazla hesap farmlayan kişilerin birden çok farklı lokasyonda 4g modemleri olmasını da öneririm. Ip bloklarında olağan dışı ve benzer etkinlikler yapmak istemeyeceksinizdir. Sisteminizi test etmek için, https://abrahamjuliot.github.io/creepjs/ - https://fingerprint.com/ - https://pixelscan.net/ gibi araçlardan faydalanabilirsiniz. Bu sistemlerle ilgili detaylara şuan girecek vaktim yok fakat araştırmalarını yapmanızı öneririm.
  • Profillerde Yapılacak İlk İşlemler
Bilgisayarımızı yeni aldığımızı farzederek antidetect sisteminde bir profil oluşturduk, hesabımıza giriş yaptık. Profil fotoğrafımızı ekledik. Pinterest, Twitter ve benzeri sosyal medyalara kayıt olduk. Oralarda da sadece mail gelmesi amacıyla bir kaç işlem yaptık.

Sosyal medyanın büyük ya da küçük etkisi olabilir. Google ile ilgili işlemler yapacaksanız Google sizin internet üzerinde varolmanızı sevecektir. Bunun yanı sıra başka sistemler ile ilgileniyor ve 3-6-12 ay gibi uzun vadeli sistemler için farm hazırlıyorsanız anti fraud sistemleri, osint mantığıyla sizlerin kim olduğunu öğrenmek isteyecektir. Özellikle global çaptaki ödeme sistemleri bunu çoğu zaman kullanır. Hatta sizin kredi kartınız ile mail adresinizi bile eşleştirir, buna göre puanlamalar yaparak ödemenizi reddedebilir, ya da sizlerden başka işlemler yapmanızı isteyebilir.

Bir diğer etkisi ise, vakit kazanmaktır. Google tarafı için bu işlemleri yapıyorsanız, sizin mail okuyup maildeki linke gitmeniz, ve bir kaç arama yapmanız bile günü kurtarabilir.
  • Planlama
Hesap sayınıza göre kendinize aşağı yukarı bir kullanım sıklığı belirleyebilirsiniz. 10 20 hesap ve sabit ipv4 kullanacak kişiler kullanım sıklığını arttırabilir, fakat çok hesap ve aynı lokasyondan 4g proxy kullanacak kişilerin, profillerini oluştururken internet kullanım alışkanlıklarını seyrek tutmasını öneriyorum. Hesabı 5 gün deliler gibi farmlayıp, sonrasında hiç kullanmamak biraz ilginç değil mi?

İnternet kullanım sıklığınızı belirledikten sonra, ilk aşamadaki çizdiğimiz profile sadık kalarak, aramalarınızı yapıp hesaplarınızı farmlayabilirsiniz.
  • Çevrenizle İlgili Aramalar Yapmak
Yaşadığınız bölge ile alakalı Google Maps aramaları yapabilirsiniz. Yaşadığınız şehir ile ilgili yerleri arayıp buralara özgün bir kaç harita yorumu da yapabilirsiniz.
  • Gündemi Takipte Kalın
Google üzerinde arama yapacak bir şeyiniz kalmadığını düşünüyorsanız, günlük ya da haftalık popüler haber ya da olayları arayabilirsiniz. Diziler, maçlar, savaşlar, siyasi ve ekonomik aramalar. Bu aramalara bağlı olarak hobilerde bulunan günlük burç yorumları vb gibi aramalar da yelpazeyi genişletecektir.
  • Ücretsiz Denemeler ile Hesabı Güçlendirmek
Buradan @Sfenky; ye selam olsun, seneler önce ilk tanıştığımız zamanlarda Google Cloud açmak için süper bir yöntemi vardı, umarım paylaştığım için beni taşlamaz

Eski bir Gmail hesabına banlı olmayan bir bin ile sanal kart ekleyip, sonrasında bir kaç liralık bir kitap satın alıp o ödeme profil ile kolaylıkla Google Cloud açabiliyorduk. Tabii bir yerden sonra yukarıda bahsettiğim gibi lokasyon banları oluyordu. Fakat günümüzde reşit bir çok kişinin kredi kartı ya da sanal kartı mevcut, çünkü devir internetten satın alma devri.

Bir çok çalışma yöntemi bulunmakta bunlar sadece bir kaç ufak bilgi, konu altında herkes fikrini söylerse eminim konu daha da ileriye gidecektir.