Selam herkese 2 - 3 ay önce finans sektörü ile ilgili işe girdim. Bunun için 4 yıl üniversite okudum okurken çalıştım, okul bitti bazı lisanslar aldım yine bu iş ile ilgili işimi de seviyorum lakin… olaya gelelim
Departmanda 4 - 5 kişi +1 direktör(oldukça deneyimli kadın) ile çalışıyoruz. Ancak yaşanılan olay şu, ben sonra işe giren bir arkadaşa oldukça iyi davranılırken bana daha sert, bezdirici davranılıyor. Örnek o 4-5 kişi ile aynı yanlışı yapsak dahi onlara -olsun ama bak birdahakine böyle yaparsan daha iyi olur vs derken bana insanların içinde iğrenç bir ses tonuyla yükselterekte -yapamıyorsun - kaç kez söyledim - seninle bu şekilde çalışamayız gibi şeyler söylüyor. En ufak hatamı kolluyor hata yapmazsam hata yapmamı sağlayacak işler buyuruyor bilmediğini sor diyor sorunca da nasıl bilmezsin bunu diyor. Hatta 1 ay önceden bir tarih için yarım gün izin istedim ara ara da hatırlattım izin gününden 2 gün önce tekrar söylediğimde söylemediğimi iddia etti söylediğime dair şahitlerim de vardı ancak onlarda bir şey söyleyemedi tabi. Ve daha daha fazlası tabi…
Severek başladım ama istemeyerek işe gidiyorum
Öyle içimi dökesim geldi kusura bakmayın
Siz yerimde olsanız ne yapardınız ben aynı sektörde iş bakmalı mıyım? Yoksa bunlar normal mi?