Aynen anlattığınız gibi.
Ben yeni evleneceğim. Asgari ücret artınca daha da artacak. Ve biliyorsunuz Antalya emlak piyasasını. 15 senelik evlere 10k istiyorlar minimum. Şimdi taşınmaya çalışmamın sebebi sırf daha da pahalanacak diye. El mahkum. İnsan evlenince de kokan bir tuvalet istemiyor. Konyaaltında 3500'e oturuyorum. Malum ev sahibi taşınacakmış eve (yersen) çıkacağız.
Antalyaa İstanbul'dan sonra kirayı abartan ilk yer olabilir diğer illeri bilmiyorum ama, şu an bir işte sadece kira için çalışmak zorundayız.
Döşemealtı çok uzak kalıyor hocam eşimin işine servis yoktur. Oralarda güzel evler var ucuza o da uzak olduğu için. Araç var ama işlerimize uzak.
Neresinden bahsettiğinize göre değişir, yan yana bir sürü parsel yapmışlar bir kısmı bitmiş

Emlak piyasası hızlandığı için hızlanmışlardır.
Bende yeni evlendim. evlenmeden 6 ay önce ön görüp bekarken kaldığım evde kalamayacağıma göre meltemde 1+1 di taaa hüsnü karakaşa taşındım kepez devlet hastanesinin yanında 3+1 sıfır dairede oturuyoru metrafımda buralarda bile 4500 5000 liraya oturuyorlar antalya ev sahiplerine allah merhamet versin