xAsAx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kibrit kutusu gibi odaları var 70 m2 2+1 ler ve amerikan mutfak.
Aynen anlattığınız gibi.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sur yapıya yakın bir alanda oturuyor idim.
Bana göre tamamen bir balon evler kutu gibi kesinlikle yaşanılmaz gibi geliyor.
Zira bölgedeki kiraların artma sebebi bu oldu bizim insanımız "sur yapının yanında" diyip kira 3000 TL ise 5000 TL yaptı.
Ben yeni evleneceğim. Asgari ücret artınca daha da artacak. Ve biliyorsunuz Antalya emlak piyasasını. 15 senelik evlere 10k istiyorlar minimum. Şimdi taşınmaya çalışmamın sebebi sırf daha da pahalanacak diye. El mahkum. İnsan evlenince de kokan bir tuvalet istemiyor. Konyaaltında 3500'e oturuyorum. Malum ev sahibi taşınacakmış eve (yersen) çıkacağız.

Tartaros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Isınma gideri diğer illere göre daha düşük olacağını düşünüyorum. Bildiğimiz Antalya çünkü. kışıda yazına göre. fakat kiraların aşırı olduğu doğru. bi dogalgaz bi kiraya bedel sadece kira
Antalyaa İstanbul'dan sonra kirayı abartan ilk yer olabilir diğer illeri bilmiyorum ama, şu an bir işte sadece kira için çalışmak zorundayız.

bawiez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oranın kirasını bilmiyorum ama ben 17 bine döşemealtında villa sitesinde oturuyorum eğer aracınız varsa tavsiye ederim çok ta uzak mesafe değil sur yapıya
Döşemealtı çok uzak kalıyor hocam eşimin işine servis yoktur. Oralarda güzel evler var ucuza o da uzak olduğu için. Araç var ama işlerimize uzak.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bittimi orası ya ben bitmez diyordum😄
Neresinden bahsettiğinize göre değişir, yan yana bir sürü parsel yapmışlar bir kısmı bitmiş Emlak piyasası hızlandığı için hızlanmışlardır.

Ekleme: Antalya'da kiracı arayan R10lu varsa talip olabilirim. 1 sene sonra kiracı/ev sahibi dava konularını açar altına yorum atıp moderatör etiketleriz zamlar için. Bu yapılmadı daha r10'da. PM bekliyorum