Davraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinize yaradıysa sevindim. Uyarı aldığınız ürünün ASIN'ini ve markasını yazılım kullanıyorsanız, blok listelerine ekleyin. Manuel satış yapıyorsanız mutlaka günlük olarak bir köşede not alıp kontrol edebileceğiniz bir düzen kurun.

Bazen 10 aydır sattığınız üründen uyarı gelecektir. Marka tescili yeni yapılmışta olabilir. Bazense tescilli markalar ürünün piyasada yayılması için satışlara izin verirler. Ne zaman ki ürün traja ulaşır. Uyarı çakar dağıtırlar listeyi. Bunun vb gibi çok farklı ornekler verebilirim. O yüzden %100 bir bilgi bu konuda asla ulaşamazsınız. Tüm süreç takibi sizin sorumluluğunuzdadır ki Amazon'da bunu ister."Satıcı sattığı ürünün sorumluluğunu, listelemede, sipariş öncesi ve sonrası almalıdır". Bol kazançlar satışlar dilerim. Benim söylediklerim kafanıza yatıyorsa uygulayın. Sonuçta para sizin hesap sizin.
Hocam bende okudum 1 senedir yapıyorum, gerçekten değerli bilgiler paylaşmışsınız teşekkür ederim. Tam 1 sene üzerine fikri mülkiyet suspendi yedik. Counterfeit without test buy konusu 10 asin için fakat, her birinin tek tek bildirimi gelmişti ve güzel cevaplamıştık aslında sanırım bildirimler arttığı için amazon hepsini birden suspend göndererek sorgulamak istemiş. Bu konuda uzun ve detaylı bir appeal yazdık fakat kabul etmediler ve detaylandırmamızı istediler. Sizin appeal konusunda bilginiz var mı, daha önce göndermiş miydiniz?