Ripped adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şu anda bu server açma işine girdim. Filesi yaptırmaya başlıyorum bu hafta içi. Şöyle söyleyeyim;

- reklam hariç filese 20 bin TL civarı harcayacağım. Millet 2 haftada emeği silip yeni servera geçmekten bunaldı. İşin sıkıcı tarafı oyunların hepsi aynı.
- En az 1 ay (Aralık ayı) yaptırdığım filesi test edeceğim. (Bu eksikleri yaptırmak ve unuttuğumuz özellikleri eklettirmek muhtemelen 3-5K tutar)
- Aralık 25 - Ocak 15 arası full reklam yapacağım. (Ucu tamamen açık, 30+ youtuber ve 10+ web sitesi topladım. Her biri 1.000TL istese bile 40 bin TL tutuyor.)

Masrafı geri alınır mı dersen, kesinlikle alınır. Nesne market açıldığı gün 50K+ alınabilir. Önemli olan sen market açılana kadar kaç online tutabileceksin?

Edit: Kendim her canım metin2 oynamak istediğinde 500 kere kriterlerime uyan pvp oynamaktan sıkıldım. Bir nevi onun için açıyorum, belki birkaç ay sonra filesi satarım yeni sistem benim filesten ilerler
Ama seninki metin2. Ben özellikle knight online merak ediyorum.

Peki diyelim ki sen bu kadar oyuncuyu elinde nasıl tutabileceksin ? Oyuncuyu oyunda tutabilmek için neler gerekli ? Sadece reklamla olabilecek bir iş mi ?