Neden şikayet ediyorsunuz ki ? Talebi bugün açtıysanız bekleyin .. Aynı durum benim başıma geldi kurutma makinesi almıştım ve söylediğiniz sorun oldu . 1 hafta / 10 gün içerisinde arada ki fiyat farkını tarafıma hediye çekiyle karşıladılar . Biraz sakin olun ve talebin sonucunu bekleyin.
- yasal olarak hiç bir hakkınız yok fatura tutarı iade edilir gayet normal bir durum. Ancak sizin tarafınızdan baktığımızda kesinlikle haklısınız
Şikayetçi olmamın nedenleri
1- Ayıplı ürün satmaları ve bu ayıbı örtmek yerine daha fazla hale getirmeleri.
2- İlk aradığımda sorunumu dile getirdim. Değişim olmaz iade olur sebebi de ürünün fiyatı artmış olmasıdır. Dediler fakat ne hikmetse ben şikayet var üzerinden yazdığımda günlerdir destek talebime bakmayan hepsiburada genel müdürlüğünden günde defalarca aramaya başladılar. Nabıza göre şerbet değilde ne bu? Haksızlık karşısında ne yapmak lazım?
3- Her müşteri temsilcisi ayrı bir dünyanın insanı. Birinin olmaz dediğine diğeri olur diyor. Hepsi de lafı " O arkadaşım size yanlış bilgi vermiş. " oluyor. Ee? Arkadaşları yüzünden günlerdir mağdur oluyorum.
4 - Yasal hakkım öyle bir var ki... Ayıplı mal iade başvuru süresi 14 gün değil 6 aydır. Ben daha 14 gün bile dolmadan gönderdim ve ayıplı ürün olduğu onaylandı. Sitelerinde koca koca " Kolay değişim " yazdıkları yazı altında " Satıcısı Hepsiburada olan ürünlerin değişimi yapılır. " yazıyor.