Merhaba, önemli bir eksikliği kapatmış ve güvenli şekilde yapmış olacaksınız hocam ama şahsen ben aylık ödeme yerine tek seferlik ödeme(diğer yazılımlar gibi on premise ve lisans harici açık kaynak gibi) ve güncelleme başı ücreti daha makul buluyorum.
Rocky, Alma, Cloudlinux da imajlara eklenebilir diye düşünüyorum.
Projeyi kapalı-açık betada da test etmek isterim, başarılar diliyorum.
Aylık lisansları giriş seviyesi firmalarında kullanılması amaçlı sunmayı uygun gördük. Sizlerinde belirttiği gibi lifetime ömürlük lisanslar mevcuttur fakat ücretlendirmeleri konusunda önerilerinizi almak için postu paylaşmak istedik. Ciddi bir emek ve maliyet ile profesyonel olarak bu yazılım projesini yürütmeyi planlıyoruz. Bu süreçte geliştirmeler gibi masrafların karşılanmasıda icap ediyor. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz. Fiyatlandırmalar konusunda da önerinizi bekliyoruz. Beta sürecini test etmenizi ve sizlere destek vermeyi beklemekten memnuniyet duyarım.
Rocky, Alma, Cloudlinux imajlarının da projeye dahil edilmesi için gereken çalışmaları yapacağımızdan şüpheniz olmasın.
Ek olarak açık kaynak olarak satışının, yazılımın geleceği ve güvenliği (kopyalanması ve w a r e z dağıtılması vb. durumlar) sebebiyle satışa sunmayı düşünmüyoruz. Her nekadar yazılım kurulumu olmadan sadece modül ile ortak panelden kod beslemesi alarak çalışacağı için açık kaynak alınmasının firmaya bir artısı olmayacaktır. Dediğim gibi Kriptolanma amacı ücretsiz kullanımın ve kopyalanmasının önüne geçmek içindir.