Merhaba, bu konuyu açma sebebim başlıktaki e-ticaret sitesini kullamayı düşünen arkadaşların mağduriyet yaşamamasıdır.

Bundan 10 gün önce Hepsiburada web sitesinden Samsung S21 5G cihazını 11.999₺'ye sipariş verdim.
2 gün sonra elime ulaştı ve cihaz fabrika çıkışı arızalıydı. Kendi kendine kapanıyordu sürekli.
Hemen " Değişim " talebi oluşturdum ve müşteri hizmetleri ile görüşme sağlarken 8 farklı zamanda " İade istemiyorum, değişim istiyorum. " diye belirttim.
İade istemememin sebebi ise ürünün fiyatı ben sipariş verdikten 1 gün sonra 700₺ arttı şuan ise 400₺ fazla durumda aldığım fiyattan. Bu yüzden tekrar alırken ekstra ücret ödememek için sadece değişimi kabul ettiğimi belirttim.

Fakat bugün bana " Paranız hepsipay cüzdanınıza iade edilmiştir. " bildirimi gelince artık bu kadar hatayı hoşgöremez olduğumdan epey sinirlendim ve tekrar müşteri hizmetlerini aradım.
" Evet siz özellikle 8 kere belirtmişsiniz iade istemediğinizi ve değişim istediğinizi fakat neden iade edildiğini bilmiyorum. Destek talebi oluşturdum sizinle iletişime geçecekler. " cevabı ile yetindiler.

Günlerdir telefonsuz kalmak ayrı sorun, müşterilerle emülatör üzerinden Whatsapp'a bağlanarak iletişim kuruyorum o ayrı bir sorun, şimdi Allah bilir kaç gün daha bunların keyiflerinin yerine gelip değişim yapacaklarını beklemem ayrı bir sorun.
Ayıplı mal gönderip üzerine bu kadar mağduriyet yaratmaya devam etmeleri ne ticari ahlağa ne insanlığa sığıyor.

Nacizane tavsiyemdir.
Hepsiburada üzerinden almayın, aldırtmayın.