Bumbum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banka hesabinizda gosterdiginiz para kisa sure once yatmamis olsun
tekli vize basvurunda bulunmayin
multiple vize basvurusunda bulunun
mesela 15 aralikta gidicekseniz bu zaman icin ucak ve otel rezervasyonlarini ekleyin
subat 10 da gidicekmis gibi thy ve booking den rezervasyon yapin bunuda ekleyin
mayis 24 de gidicekmis gibi ayni sekilde thy ve booking den rezervasyon yapin bunlari ekleyin

tekli vize basvuru ucreti 50 euro ise coklunun 125-150 euro gibi bir rakam olur ama sansinizi arttirir .
Teşekkür ederim ilginiz için. Şimdi şöyle, 2 Aralık'ta gideceğiz ve uçak biletlerimiz var. Multiple olarak başvurduk. Ablam, ablamın eşi ve ben gideceğiz. Ablamın vizesi daha önceden var, onun eşi de benden önce İstanbul'da başvurdu. Halen sonuçlanmasını bekliyoruz.

Uçak biletlerini koydum (Üçümüzün de koydum sadece kendi biletimi koymadım)
2 Aralık-5 Aralık arası Colmar'da Airbnb'den rezervasyon yaptık ve parasını ödedik. Onu da koydum
5 Aralık-8 Aralık arası Strasbourg'ta yine Airbnb'den rezervasyon yaptık ve parasını ödedik. Onu da koydum
8 Aralıkta'da dönüş var zaten. Vize başvuru ücreti 700 küsür TL ödedim. Vizeye başvururkende 80 Euro ödeyeceğim.
Görüşmem 4 Kasım'da. Bankama 24 Ekimde 51 Bin TL, 28 Ekimde ise 11 Bin TL daha yatırdım ve toplamda 62 Bin TL para gözüküyor.

Türkiye'de yer alan şirketim üzerinden vize evraklarını doldurdum ve onun belgelerini aldım. Aynı zamanda öğrenciyim. Şirket kredi ve banka hesap dökümlerini imza sirkülü olarak bankadan aldım. Aynı zamanda yurtdışında da e-ticaret yapıyorum

Payoneer bankasından Amerika'da yer alan hesabımın giriş çıkışlarını gösteren hesap özeti de koydum. Hesapta yine Türkiye'de yer alan şirketimin adı yazıyor.

O hesaba aylık 10binlerce dolar girip çıkıyor bunu da göstermek istedim.

Bireysel hesabıma (62 Bin TL) olan hesabın 6 aylık hesap özetinde ise yüzbinlerce TL giriş çıkış var.

Şirket hesabımda ise Türkiye'de e-ticaret yaptığım platformlardan gelen ödemeler, aynı zamanda şirketim üzerinden inşaat yapıyoruz ve müteahhidi benim. Yine inşaat için yüzbinlerce TL giriş çıkış gözüküyor.

İnşaat sözleşmesi, yapı ruhsatı gibi şeyleri de koymalı mıyım?
Şirketime ait 3 farklı bankadan 6 7 tane kredi kartı var. Bunların ekstresini de koymalı mıyım?

Bu konularda bilgi sahibi iseniz ve yardımcı olursanız çok sevinirim.