ABC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, scriptlerinize talibim.
Elinizde bulunan scriptlerinizin linkini, ve demo giriş bilgileri ile birlikte fiyatını iletiniz.

Not:
1- %100 AÇIK KAYNAK olmalıdır.
2- %100 KOPYA ,***** vb. Script Olmamalıdır.
3- PHP Sürümü 7.2 Üstünü desteklemelidir.
4- Tercihen multi dil olmalıdır. Tek dil olan scriptler ise multi dil yapabiliyorsnaız iki türlü fiyat teklifini iletiniz. ( Veya Dil Seçeneği Alanı Ekli Panelden Müşterilerimiz Ek Dil Oluşturabilecek Şekilde Olmalıdır.)
5- Tercihen kurumsal ve e-ticaret olmalıdır. (Harici scriptler ise özelliklerini belirtirseniz sevinirim.)
6- E-ticaret scriptlerin de ödeme alt yapısında (Kapıda Ödeme, Havale, Shopier, Paytr, İyizico, Paypal, Stripe vb.) ödeme yöntemleri olmalıdır. Yok ise türlerini belirtip fiyat verebilir ek olarak ekleyebileceklerini belirten arkadaşlar ekli halinin fiyatını verebilir.
7- R10 Harici dilediğim yerde dilediğim şekilde (Açık kaynak full kullanım) satışını yapacağımı kabullenmelidir.

DİP NOT: Pazar oluşturuyoruz. Mevcut özellikler olmayan ve ekleyemecek arkadaşlar belirtsin çünkü her aldığımı scripti güncelleme yapmaya şu anlık vaktimiz yok. Bu konuda bilginiz olsun.

> Mesaj kutum (sınırlı) hızlı dolduğu için geç dönüş yapacaklarım şimdiden kusura bakmasın ek olarak mesaj kutum dolu ise konu altına bildirebilirseniz ben dönüş yaparım, teşekkürler.
https://www.r10.net/script-satisi/28...azlasi-22.html