Hocam hız yapmassında 1.5 olanı çok hantal şerit değiştirirken hızlanamıyorsun. Arkandaki yol istiyor az hızlanıp sağa geçiyim yol veriyim diyemiyorsun gitmiyor araba. Gerçekten çok hantal yavaş bi araba. Birde bunların debriaj merkezi motorun dış tarafında gözle görülür biryerde. Bu çok fazla arızalanıp yolda bırakıyor debriaj pedalı boşa düşüyor. Bagajda yedek taşıyıp kendim değiştirmeyi öğrenmiştim
Ben 1.5 yıldır 1.3 cdti dizel corsaya biniyorum 2005 model tek kapı, alırken çok orjinal ilk sahibinden almıştım MaşAllah hiç sanayiye gitmedim araba 330bin kmde hiç yazılım atılmamış 75bg turbolu olduğu ve hafif olduğu için aşırı atak hızlı bir araba ve kliması buz gibi 2 derecenin üzerine çıkaramıyorum. 1.5 ex 1.6si bayırlarda tıkanırken 1.3 75bg corsa canavar gibi tırmanıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. 120 130bin TLye güzel birşey alabilirsin. Tek sorunu her sene muayene 6 aylık bandrol 400TL birde alkol oranı 0.20 ruhsatta kamyonet geçer çünkü ( çok nadir bulabilirsen hususi olanı vardır) Aynı kasanın sakın ha 1.7sine bulaşma sanayiden çıkarmaz adamı
otomatik vites olan modeline bakayım hocam teşekkür ederim