* Şikayetçi olduğum üye: Misafir; (GENCHOST)
* Şikayetçi olma nedenim: **************
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/vergi-levhasi-ol...izmetleri.html * Açıklama ve kanıtlarım:
Mart 2022 de
genchost'u R10 üzerinden tanıdım ve 1 senelik ödeme yaptım ancak Mart 2023 gelmeden Ekim ayında hizmet kapatıldı. Şahsa ulaştım, sordum ve sunucuları şurdan şuraya taşıdık tekrar açalım vs dedi. Hosting deki verilerim gittiği halde kabul ettim. Sonra benden daha süresi dolmadan kapattıkları hosting için 100 tl uzatma bedeli istedi. Nedenini sordum, eski paketi açamadığını yeni paket açacağını söyledi. ( Sanırım panel kullanmayı bilmiyor ya da özellikle para koparmak için yapıyor) Domaini de kontrol ettiğimde arka tarafta turkticaret üzerinden kayıt ettiklerini gördüm. Bu tarz haksız paraları ödemek yerine domaini bana turkticaretnet üzerinden transfer edin ilişkimiz bitsin dedim. Transfer olmuyor, ns yönlendiremiyoruz dedi. Son olarak turkticaretnet i aradım domainin bana ait olduğunu ancak satan aracıdan hizmet alamadığımı, bu yüzden kendi hesabıma domainin transfer edilmesini istediğimi belirttim. Tabiki aracıyla anlaşmam gerektiğini onların muhattabının bayi olduğunu belirttiler ancak şahısla iletişime geçip destek olmaya çalışacaklarını söylediler. Şahıs ( Ömer Can Özdoğancı ) iletişime geçilmiş olsa gerek bana tekrar yazdı ve eğer yine havadan kendisine 100 tl ücret ödersem domaini bana turkticaretnet üzerinde bırakacağını söyledi. Domaini genchosta değil genchosttan transfer ettiğim halde neden para ödemem gerektiği konusu da muamma.Bu mağduriyetim ile ilgili yasal haklarım ( varsa ) yada destek olabilecek genchost yada şahsı tanıyan biri varsa öğrenmek/ bilgi almak istiyorum.