Hocam ilk mesajdan itibaren resmen soluksuz okudum, valla inşallah başarılı olursun çok güzel bir proje.

İznin olursa benim de birkaç sorum olacak. Ben de yaklaşık bir senedir kendi web sitem üzerinde çalışıyorum. Adsense ve backlink konusundaki dolandırılmalarım hariç ben de yaklaşık sizin kadar yatırım yaptım. Fakat yaklaşık 12 ayda kazancım 350 TL oldu. Yani bir senede masrafını çıkaramadı. Yaklaşık 150 özgün içeriğim var. Bunlardan yaklaşık 10-12 tanesini aylık olarak güncelliyorum. Görsellerine kadar her şeyi ile kendim uğraşıyorum. Sizin yazdıklarınızla kıyasladığım zaman ben mesela Privacy Policy, About Us, Term of Policy kısımlarını eklemedim. Sorun bundan kaynaklı değildir herhalde. Ama sizin yaptıklarınıza bakınca da başka eksik göremiyorum. Site hızına kadar neredeyse her şey aynı. Ha sitemin dili Türkçe belki o noktada bir sıkıntı vardır ama sizce bu eksik olan sayfaları eklemeli miyim? Bir de bana verebileceğiniz tavsiyeler olursa -deneysel bile olsa- PM yoluyla iletirseniz sevinirim.

Umarım çok daha iyi yerlere gelir, takipteyim