Siz server açtığınızda ne kadar bütçe ile hangi version sunucu açtınız ?
Kaç online ile ne kazanıyordunuz ?
Nerelere reklam verdiniz ve verdiğiniz reklamlar ile ne kadar oyuncu çekebildiniz ?
Bu soruları cevaplayabilir misiniz hocam
Ben şu anda bu server açma işine girdim. Filesi yaptırmaya başlıyorum bu hafta içi. Şöyle söyleyeyim;
- reklam hariç filese 20 bin TL civarı harcayacağım. Millet 2 haftada emeği silip yeni servera geçmekten bunaldı. İşin sıkıcı tarafı oyunların hepsi aynı.
- En az 1 ay (Aralık ayı) yaptırdığım filesi test edeceğim. (Bu eksikleri yaptırmak ve unuttuğumuz özellikleri eklettirmek muhtemelen 3-5K tutar)
- Aralık 25 - Ocak 15 arası full reklam yapacağım. (Ucu tamamen açık, 30+ youtuber ve 10+ web sitesi topladım. Her biri 1.000TL istese bile 40 bin TL tutuyor.)
Masrafı geri alınır mı dersen, kesinlikle alınır. Nesne market açıldığı gün 50K+ alınabilir. Önemli olan sen market açılana kadar kaç online tutabileceksin?
Edit: Kendim her canım metin2 oynamak istediğinde 500 kere kriterlerime uyan pvp oynamaktan sıkıldım. Bir nevi onun için açıyorum, belki birkaç ay sonra filesi satarım yeni sistem benim filesten ilerler