NASIL YAPTIĞINIZ FARKETMİYOR YAPMAYIN DÜŞÜNMEYİN.
Çok farklı şey gördüm. Belki kimileri ilgi belki farklı bir şey için kemik gırtlağa gelince yine kendi canınızı düşünüyorsunuz arkadaşlar. Özellikler genç arkadaşlarımıza istişare edin. Tek kaldığınız anda birisine sorun yada bir kaç kişiye sorun lütfen bu yol değil. Tek kaldığınızda sadece düşünüyorsunuz. Belki dolu belki boş düşünmeyin. Bir kaç kişi ile görüşün aklı selim insanlar ile görüşün. Cesaretiniz yetmiyor ise tanımadığınız insanlara sorun. Bir kaç aptal çıkacaktır biliyorum kendi başımada geldi fakat hata yapmayın. Geberirsen geber senden hayır mı gelen diyende olur. 2 gün daha yaşa belki trilyoner olabilirsin diyende olur. Gereksiz insanlara laf aldırmayın. Psikolok veya Psikiyatriye gidin en güzel ilacı alın yine kafanızda ne var ise siz onu yapacaksınız değişmez. Öncelik Kafada bitirmek. Ben bu olayı yaşayalı 6-7 ay oluyor bir çok kişi bilir forumda fakat olmuyor başkasının demesi ile sadece erteleniyor. Yapmak isteyen yine yapar. Bunu herkes biliyor. Böyle bir düşünce kimsede olmasın herkesin gel git dönemleri oluyor. Emin olun atlatıyorsunuz. Çok zor durumlardan geçtim çok şükür Allah yüzüme'mi baktı diyeyim başkasına göre şans mı diyeyim her şey yoluna girdi.
O KADAR GÜZEL HAYATIMI SIRF BİR SEVDİĞİM İÇİN HARCADIM, AMA NE OLURSA OLSUN KİMSE AİLENİZ KADAR DESTEK OLMUYOR (BEN HASTENEDE YATERKEN ANNESİ ARADI VE DEDİ Kİ SENİN GİBİ BİRİSİ AİLEMİZE LAİK DEĞİL) ( O KADAR ZOR DURUMDAYKEN BANA BUNU DEDİ BENİM AYAĞA KALKMAMA BU SÖZ SEBEP OLDU İNAT ) . SIRF BİR GRAM İLGİ İÇİN BUNU YAPMIŞTIM DEFALARCA KEŞLE GEBERSEYDİM DEDİM FAKAT ŞU AN ANLIYORUM NEFES ALMAK,AİLE İLE SOHBET ETMEK, YADA BENİM İÇİN ÇOK ZOR OLAN BİR ŞEY AİLEM İLE KAHVALTI YAPMAK GİBİ BİR KEYİF YOK. AİLENİZ HERŞEYİNİZDİR LÜTFEN UNUTMAYIN.
Konuyu Tam Anlamadım 2. Kişiler Yüzünden Sanırım İntihar durumu söz konusu olmuş gibi. Cenabı Hakkın sana verdiği canı senin alma gibi bir lüksün yok. O beden sana emanet emanati korumak görevdir. Ölünce de 2 gün ağlarlar sonra sende yoksun bunun kimseye faydası olmaz. o yüzden her gün kalk havaya bak insanlara bak güzel yerinden bak her şey düzelir.