Cetain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben anlayamadım, yıllardır bir siteyle uğraşıyorsunuz ve habire para ödüyorsunuz. Ödediğinizi bahsettiğiniz paralar hız ve tema işlemleri için sanırsam. Para kazanmanın Wordpress'ci ile alakası yok ki. Projenizin ne kadar niche ve yazıların ne kadar sıralama ile tık almasına bağlı olarak Adsense geliri elde edersiniz. Bu durumda sizin 3 yıldır uğraştığınız siteye ödediğiniz tonlarca para eğer niche makalelere değilse boşa olmuş. Yani iyi bir tema ve hız olunca Adsense'e yüklü bir etkisi olmuyor ki. %85 etki girilen içeriğin seosu ve özgünlüğünde. %15 ise hızı vs.
Hocam kopya icerigim kesinlikle yok. Kopyala yapıştır yazım da mevcut değil. Genellikle bilgi icerigi olduğu için önce okuyup, sonra aklımda kalan satırları yazıyorum hep. Aynı sekilde icerikleri xenforo forum sitemde girerken işler yolundaydı. Ama wp çok üzdü beni. Daha türlü türlü sorunlar oldu, şu an search console üzerinden bile soracağım birsuru sorum var ama yoruldum gerçekten, hep soru başlıkları giriyorum aylardır.