Yanlış hatırlamıyorsam 3 senedir Bi siteyle uğraşıyorum. Ödediğim paraları geçtim, 1 lira kazancım da olmadı. derdim şu;
Başlıkta adam yazmış TUM WORDPRESS ISLEMLERINIZ YAPILIR, başka biri demiş WORDPRESSCINIZ GELDI ... ISLEMLERINIZ ANAHTAR TESLIM YAPILIR, biri de ordan SITENIZ UCUSA GECSIN, biri de diyor ki HIT GARANTILI ISLEMLER
falan filan. uğraşıyorum iste. Sayısız kişiye para gönderdim, temalar aldım, birisi geldi hizmet aldım, başka biri geldi onun hizmetini kötüledi. Sonra siteni hizlandirdim dedi, bakıyorum masaüstü 99 mobil 70, Hocam bu ne dedim, e önceden 40tı dedi, bu tarz olaylar işte. 3 5 kuruş kazanma hevesiyle cepten yemedik para bırakmadık. Gelir 0 tl, hit birkaç kişi. Rezillik.
Son olarak bir tema aldım, temanın çalışmayan yerleri var. Birisinden yardım istiyorum, Hocam tema çok karışık diyor. Başka birisi de hocam bilmiyorum ayarlarla ilgilidir diyor, aldığım kişiye soruyorum temayla ilgili bir şey degil diyor. İçimden sövüyorum sövüyorum sövüyorum... alt tarafi sitemdeki "bülteni abone ol" kısmını anlamaya çalışıyorum ama yok. Herkes bir şey buluyor. Tema üzerindeki "son yazılar, editorun seçimi, popüler yazılar" kısmında düzenleme istiyorum. Hayır çerez iş mi geliyor millete, o yüzden mi yapmıyorlar bilmiyorum. Benim istediğim şey sadece içerik girmesiyle ugrasacagim, hazır bir siteydi. Ama yok olmadı.
Elbette bu isi baştan sona bilen, ehil kişiler vardır. Ama karşıma çıkmadı işte ona yanıyorum. Birisi de bana, hocam şu eklentiyi kaldır, şunu yukleyelim, şunu yapsan iyi olur, adsense onayı alırsın, temanın şuralarını düzeltiyorum, sen makalelerini gir al sana anahtar teslim demedi. Bu kadardi, bitti.