Eleştirilecek bir yanını bulamadım ki, inançlarına göre inekler pis değil ve idrarını içen kişiler dışkısından da şifa arayabilirler, öyle başa öyle tarak hesabı ortaya bu sonuç çıkıyor. Kaldı ki bizde dışkıyı gübre ve tezek şeklinde değerlendiriyoruz, luwak kahvesi yani dünyanın en pahalı kahvesi maymun dışkısından çıkarılıyor yani maymunun dışkısının içinden teker teker kahve çekirdeklerini toplayıp temizliyorlar, kurutup öğütüp içiyorlar ee bu benim kulağıma dışkıyı oralarına buralarına sürmekten daha kötü geliyor. Bir arkadaş deve idrarı konusunu açmış, İslam da bizatihi Peygamberin ağzından deve sidiğinin ne kadar faydalı olduğu ve ne şekilde içilmesi gerektiği konusunda sahih hadisler mevcuttur. Dışkıyı sadece üzerine sürmek mi? Yoksa suyun az bulunduğu yerlerde suyu depolayıp ve uzun süre kendi içinde tutup iyice rengi bulandıktan sonra işeyen devenin koyu renkli ve kokulu idrarını içmek mi kulağa daha iğrenç geliyor? Üstelik İslam da kullateyn diye bir gerçeklik vardır. İçinde kedi köpek ölse, hayız bezi de atılsa asla pis olmayacaklarına inandıkları su var mesela. Zemzem diye tabir edilen su mesela, kabul edilebilir değerin 3 katından fazla arsenik içeriyor yani zemzem suyu denilen su aslında bir zehirdir ama şifa olarak görülüyor. Elin Hintlisini inançları yüzünden eleştirmek kolay ama eleştirmeye çok uzaktan başlıyoruz gibi geliyor bana dostum, benim düşüncem bu. Herkes önce kapısının önünü süpürmeli, temizlik konularında çok daha fazlası var ama şu sıralar hiç linç yiyesim yok