Wolldexcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takılara ilgim var, pazarlamasınıda yapar hatta sosyal medya da marka oluşturabilirim ve kendi sitemde satabilirim ama bir de genel ürün barındırarak temizlik,hırdavat,yapı malzemesi, vs... çeşitli ürünler ile e-ticaret pazaryerlerinde satmak mı daha karlı olur?

ilk dediğim kısımda markalaşmak mı yoksa tüm pazaryerlerine girip tüm ürün gruplarından satmak mı?bu kararı veremiyorum.

DipNot: Uzun Vade
"Şu konu hakkında uzmanım ama gözüm aç o yüzden parayı tercih ediyorum" konusu olmuş

"Gözüm aç" kısmını lütfen ukalalık olarak algılamayın. Böyle bir haddim yok zaten.

Şimdi, takı üstüne marka kurabilir ve satabilirim dedikten sonra üstüne artı bir şey düşünmenize bence gerek yok hocam. Mesela bu web sitesi açmayı düşünen kişilere de söylenir.

Web sitesi açacak kişiye tavsiye olarak, ilgili olduğun konu üstüne açarsan daha başarılı olursun diye.

O yüzden burada parayı değil başarı ön planda olmalı. Ve yine o yüzden de başarıyı tercih edin ve ilgili olduğunuz konu hakkında site oluşturun diye nacizane bir tavsiye de bulunuyorum

Karar sizin.

Başarınıza...