Sizin kullanıcı adınızdan bağımsız şekilde, youtube kullanıcı adlarının piyasası olmayacağını düşünüyorum çünkü youtube kullanıcıları direk kullanıcı adıyla yüz yüze gelmiyor. Gördükleri sadece kanal ismi olmuyor.
Fikrini paylaşan tüm arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim. Benim bu konuda fikrim; YouTube herkese açık kullanıcı adları güncellemesi ile özellikle web arama sorguları sonuçlarında büyük değişiklikler olacağı yönünde. Önceden keyword kelimelerde videolar ön plana çıkarken artık kanalların daha fazla öne çıkacağı yönünde. (Pinterest, Twitter, Facebook ve Instagram sayfalarının sorgu sonuçlarında ki ağırlıklı gösterimini baz alıyorum buna sebep)
+ Yeni güncelleme ile kanal etiketleme olacak ki bu da etiketlenen kanalların etkileşimini arttıracak. Özellikle Instagram'dan biliyorum başka sayfalarda yapılan etiketlemeler çok da güzel işe yarıyor ( yeni trafik geliyor. Az da olsa bir sıfırdan iyidir) Misal @makyoz usernamesini aldım. Ergeç birleri makyaj videosu paylaşırken etiketler diye düşünüyorum. Gerçi bunlar teori henüz ama şahsi düşünceme göre gidişatı bu şekilde öngörüyorum. Bekleyip göreceğiz. (: